İZMİR / KEMALPAŞA - Şehit Halil Kantarcı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

"1.618 MIRACLE" eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz proje maskotu hazırladılar. Maskotu Tinkercad simülasyon programında tasarlayıp 3D yazıcıda basarak anahtarlığa çevirdiler.

Nis

Okulumuz 10.sınıf öğrencileri ile birlikte okulumuz bahçesinde iftar programımızı gerçekleştirdik. Bu programı organize eden İHL Meslek Dersleri Zümresine ve katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 10.sınıf öğrencileri ile birlikte okulumuz bahçesinde iftar programımızı gerçekleştirdik. Bu programı organize eden İHL Meslek Dersleri Zümresine teşekkür ederiz.

Nis

"No More No Fear" adlı Etwinning projemizde ortak okullarımızla birlikte hazırladığımız e-book çalışmamız.

Nis

"1.618 MIRACLE" eTwinning projesinde yer alan öğrencilerimiz 8Şubat2022 e-Güvenlik günü için pano hazırladılar.

Nis

"1.618 MIRACLE" eTwinnig projesi Altın oran panosu öğrencilerimiz tarafından hazırlanmıştır.

1.618 MIRACLE" eTwinnig Projesi Tanıtım Videosu

Nis

Projeye katılan 8 okulun birinci gelen logolarını yarıştırıp proje logomuzu seçtik. Logoyu tasarlayan okulumuz öğrencisi Betül Y'yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuz 9.sınıf öğrencileri ile birlikte okulumuz bahçesinde iftar programımızı gerçekleştirdik. Bu programı organize eden Mustafa Hocama , İlknur Hocama, Rabia Hocama, Havva Hocama teşekkür ederiz.

Nis

Robotik kodlama alanı için Tincercad Web 2.0 aracıyla karma takımlar çalışması düzenledik. Her okuldan belirlediğimiz öğrencilerle Zoom toplantısı üzerinden hem robotik kodlama eğitimi verdik hem de her grupla ROBOTICS yazısının 1 harfini birlikte tamamladık. Okullar arası takım çalışmasında ortak olarak yaptığımız çalışmayı Zoom'da öğrencilere yetki vererek (Zoom kontrollerini devrederek) ve Tinkercad Web 2.0 aracının collaborate (ortak düzenleme) özelliği kullanılarak, her öğrencinin 1 ledi yerleştirip kodlarını yazmalarıyla tamamladık.

Nis

Projemizin ortaklarından İsmail Kiraz öğretmenimizin sunumuyla  ortaklarımız ve öğrencilerimizle Online Python Temel Programlama eğitimi gerçekleştirdik. Eğitim sonunda öğrencilerimizin yeni görevi Pi Günü Etkinliği için "Yarıçapı kullanıcıdan alınan bir dairenin alanını ve çevresini hesaplama programı" yazma oldu.