Atık Toplama Kampanyası

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Şubat ayında başlattığımız  "Atık Toplama Kampanyamız", öğrencilerimizin ve velilerimizin destekleriyle gerçekleştirildi.  Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği kampanya sonunda 2835 kg kağıt atık geri dönüşüme kazandırılmak üzere okulumuzda toplandı. Bu duyarlı çalışmayı düzenleyen ve destek veren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şubat ayı etkinliğinde "Geri Dönüşüm" konusunda çalışma yapan, Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencilerimizin Nisan ayı etkinliğinde "İleri Dönüşüm" konusu ele alınacak. İleri Dönüşüm, atık eşyalardan yeni bir şeyler üretmeyi amaçlayan bir çalışma olacak.

Yayın: 30.03.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 16:09 - Görüntülenme: 47